NERGİZLİK ORTAOKULU

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmak.

Misyon: Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati: 08:40 Ders Bitiş Saati : 14:50
Isınma: Kalörifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nergizlikortaokul.meb.k12.tr

Adres - Nergizlik Mahallesi Arsuz/HATAY

Yerleşim Yeri - Mahalle

Adres - Nergizlik Mahallesi Arsuz/HATAY

Ulaşım Mahallemiz kırsal kesimde kalmaktadır. Büyükşehir olmadan önce köy statüsünde bulunmaktaydı. Sabit bir ulaşım şekli yoktur. Özel araç ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 33 km, İl merkezine 62 km